BLOG

instagram: @ruzickovakristina

Na úvod sa patrí zoznámiť...
Som Kristína Růžičková, ale už sto rokov ma všetci volajú Kika. Od malička milujem cvičenie a preskákala som s pančuchami na hlave dlhé hodiny pred televízorom pri relácii Cvičme v rytme. Mama dodnes spomína ako sme sa so sestrou hádali, ktorá z nás jej bude precvičovať. "Ha, ségra !" vyhrala som: precvičujem JA!

Tak napríklad si myslím, že nie každý bude mať tehly na bruchu. Niekto cvičí pravidelne aj sa zdravo stravuje, ale proste nebude mať "dokonalé" telo bez celulitídy, a aj napriek tomu sa môže cítiť vo svojom tele dobre. Jednoducho sú ženy, ktoré proste po pôrode už budú vyzerať inak a je to v poriadku, to telo má na to nárok,...

Napísať tento článok ma inšpirovala domáca úloha, ktorú som dala dievčatám, ktoré sa zapojili do mojej výzvy.

OD 1.12 už uplynulo niečo cez mesiac času a vo vode som za ten čas bola už viac krát. Som fascinovaná stále viac, neuveriteľné čo telo a hlava dokážu, keď im uveríme, nastavíme, keď sa počúvame, keď sme prítomní, sústredíme sa.

Meditácie znižujú hladinu kortizolu, redukujú stres, zvyšujú koncentráciu, posilňujú vnútorný pokoj, zvýšia Tvoju produktivitu. Meditácia je skvelý spôsob na posilnenie vzťahu so sebou samým, venuješ si viac času pre seba, spoznáš svoje vnútro.

PREČO MEDITOVAť ? AKO MENÍ MEDITÁCIA NÁŠ MOZOG

Mňa tento ľadový muž (WIM HOF) fascinuje už dlhšie, je totiž úžasné ako jeden človek dokáže ovládnuť svoju myseľ a svoje telo, stačí "len dýchať a ostať sústredený"
Možno je to blázon, ktorý vydržal v ľade 1h52 minút, dokonca sa dal napichať vírusmi a baktériami ako e-coli a pod, a len svojim dychom a vôľou zabránil chorobe,...

všetky novinky o cvičení a zdravom štýle, môžeš mať teraz vo svojom maily